//
you're reading...
Svi postovi - All posts, Vijesti - News

БИХ ОПРЕДИЈЕЉЕНА ЗА УЧЕШЋЕ У МИСИЈИ У АФГАНИСТАНУ

odlazak OSBIH 17

Замјеник министра одбране БиХ Марина Пендеш рекла је да је БиХ опредијељена да настави учешће у новој мисији у Авганистану након 2014. године. Пендешова је током посјете делегације Оружаних снага Грчке нагласила важност активности које се предузимају на испуњењу услова за добијање Акционог плана за чланство /МАП/ у НАТО.

Гостима из Грчке, које је предводио начелник Главног штаба генерал Костаракос Михаил, Пендешова је захвалила за помоћ и подршку Оружаним снагама БиХ и доприносу и помоћи у школовању официра на војним школама у Грчкој. Костаракос је упознао Пендешеву с циљем посјете и темама о којима су делегације оружаних снага БиХ и Грчке водиле разговоре, саопштено је из Министарства одбране БиХ. Данашњем пријему су присуствовали и начелник Заједничког штаба Оружаних снага БиХ генерал Анто Јелеч, помоћници министра одбране и сарадници.

Замјеница министра одбране БиХ Марина Пендеш рекла је да је БиХ опредијељена да настави учешће у новој мисији у Афганистану након 2014. године. Пендеш је током посјете делегације Оружаних снага Грчке нагласила важност активности које се предузимају на испуњењу услова за добијање Акционог плана за чланство /МАП/ у НАТО. Гостима из Грчке, које је предводио начелник Главног штаба генерал Костаракос Михаил, Пендешова је захвалила за помоћ и подршку Оружаним снагама БиХ и доприносу и помоћи у школовању официра на војним школама у Грчкој. Костаракос је упознао Пендешеву с циљем посјете и темама о којима су делегације оружаних снага БиХ и Грчке водиле разговоре, саопштено је из Министарства одбране БиХ.

Данашњем пријему су присуствовали и начелник Заједничког штаба Оружаних снага БиХ генерал Анто Јелеч, помоћници министра одбране и сарадници.

http://www.avaz.ba/vijesti/iz-minute-u-minutu/bih-opredijeljena-za-ucesce-u-misiji-u-afganistanu

Advertisements

Discussion

Comments are closed.

%d bloggers like this: