//
you're reading...
Svi postovi - All posts, Vijesti - News

ЛАГУМЏИЈА И ИНЦКО: ПОТРЕБНО ШТО ХИТНИЈЕ УСВАЈАЊЕ ЗАКОНА О ДРЖАВНОЈ И ВОЈНОЈ ИМОВИНИ БИХ

Замјеник предсједавајућег Савјета министара и министар иностраних послова Босне и Херцеговине др. Златко Лагумџија састао се са високим представником Валентином Инцком и новим првим замјеником високог представника/супервизором за Брчко Дистрикт БиХ Тамиром Васером

Замјеник предсједавајућег Савјета министара и министар иностраних послова Босне и Херцеговине др. Златко Лагумџија састао се 5. новембра 2013. године у Сарајеву са  високим представником Валентином Инцком и новим првим замјеником високог представника/супервизором за Брчко Дистрикт Босне и Херцеговине Тамиром Васером.

Током сусрета разговарано је о потреби што хитнијег усвајања закона о државној и војној имовини БиХ, као првог предуслова за деблокирање МАП-а, односно приближавања Босне и Херцеговине пуноправном чланству у НАТО-у. Др. Лагумџија је изразио очекивање да ће се врло брзо у процедури наћи одговарајући закон, који ће предложити радна група Савјета министара БиХ, а који треба у цјелини испуњавати одредбе Одлуке Уставног суда БиХ о државној имовини.

http://www.mvp.gov.ba/aktuelnosti/saopstenja/default.aspx?id=25613&pageIndex=1

Advertisements

Discussion

Comments are closed.

%d bloggers like this: